Strosat runt idag

CSC_0306 DSC_0286 DSC_0297 DSC_0319 DSC_0336 DSC_0354 DSC_0361 DSC_0366 DSC_0372 DSC_0373Lämnade barnen vid 09, idag fick de gå till två. Är lite tveksam till det egentligen, visst trivs de på dagis men det är så litet och ingen ac där inne heller, men visst, vi har inte besök varje dag så idag fick de gå lite längre och det gick ju det också.

Gick till St Georges bay och badade, det är riktigt skönt nu när det inte är så många där. Vattnet håller fortfarande 23-24 grader och solen värmer ordentligt. Därefter tog vi en promenad till Sliema Ferries, shoppade ett par barnböcker till barnen, på engelska förstås, och sedan gick vi hemåt, tog en öl på ett par av strandpromenadens hak och åt musslor på Dixies.

Nu har Daniel och Daniel begett sig ut, de skulle på trav men det kom ett skyfall ikväll så det blev inställt. Haha, hela Malta stannar när det regnar lite 😛 Får väl se om de hittar på nåt annat, de lär bli sena i alla fall. För mig blir det en öl och ett bad, kanske en film men sanningen att säga är jag skittrött så jag tror inte jag orkar det.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s