Besök på ön…

Har just hämtat Daniels bästa kompis Daniel från flygplatsen. Daniel och Daniel har hängt ihop i många många år – KUL att han är här. Mindre kul att hans sambo inte kunde följa med den här gången. Själv har jag ont i halsen och har lite feber så det blir tidig kväll i kväll, eller tidig och tidig, klockan är ju halv elva redan…

Idag har det varit halloweenfest på förskolan, Amanda var någon form av prinsessa och Carl ville inte vara något alls, hade man varit ute i lite mer god tid hade man kanske kunnat köpa en skelettdräkt eller något till honom men idag fick han nöja sig med en monstermask som han inte ville ha på sig. Det är ju lite engelskt tänk här överhuvudtaget, så halloween är en stor grej här, även om jag inte sett så många som varit utklädda ikväll. Beror kanske mest på att vi varit inne.

Imorgon får barnen gå extra lång tid på dagis, känns lite så där, de är ganska nöjda och vill gå hem när jag hämtar dem efter fyra timmar så hur ska det inte bli då efter sex timmar?? Det är ju inte så stort dagis så det finns liksom inte jättemycket att aktivera sig med där, men visst, sedan är det helg och idag fick de gå en timme kortare då jag inte orkade gå hem mellan lämning och hämtning utan satte mig ner med Magnus (Amandas bästa kompis pappa, hon går också på dagis) och fikade på mc Donalds.

Det var lite vad som händer här förutom felköp av avelshingstar och annat smått och gott. Nu blir det i alla fall sömn. God natt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s