Då är det väl officiellt –

– att vi har en avelshingst i stallet nästa år. Vi ropade in Red Chili Pirat vid internetauktionen i tisdags. Meningen är att han ska ner till avel på Malta men dessförinnan får han gå i avelsboxen i Sverige och betäcka våra egna ston. Det är ju en riktigt vacker häst så även om det blev fel den här gången, vi hade flera medfinansiärer varav den största hoppade av dagen efter auktionen, och där stod vi, så känns det bra nu. Vi får strunta i semesterresan som var inbokad helt enkelt.

Red-Chili-Pirat-heatuk

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s