Så mycket att se och upptäcka…

Alltså, landet är mindre än skitkommunen jag bodde i i Sverige, men varje dag finns det nya saker att upptäcka. Idag har vi varit och tittat på tre cities. Jag återkommer till det imorgon då tangentbordet inte fungerar just nu. Här är dock några bilder från dagen…CSC_0203 CSC_0205 CSC_0207 DSC_0077 DSC_0084 DSC_0090 DSC_0116 DSC_0117

The Three cities är tre mycket gamla städer på andra sidan Valetta. Här kan man verkligen leva sig in i historiens vingslag då det här var boningen för riddarna under korstågen. Hela Malta är känt för sin historia men här kommer den verkligen fram och forten som finns runt dessa städer är nästan likadana idag som de var under arabiskt styre på 800 talet, riddarnäste på 1500 talet eller under engelskt styre för inte så längesedan. En härlig dag med många upplevelser som avslutades med båttaxi mellan the Three cities till Valetta.

valetta

Här kan ni läsa mer om de tre städerna…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s