Dagisbacillerna går till attack!

Japp, Carl gick och lade sig vid 20.00 igår. 09 i morse sov han fortfarande. Så idag har vi varit hemma. Hade hand om öppna förskolan vilket var trevlig även om det bara var en annan mamma där, och sedan har Amanda varit på engelskaundervisning. De leker ju mest i gruppen men alltid snappar hon upp något och jag tycker att ju mer engelska desto bättre.

skola

Amanda går på dagis och lär sig mycket där, men jag tycker man kan ta alla tillfällen i akt att lära barnen, så de verkligen får utnyttja sin engelska. Det är 6-7 barn som är med i gruppen beroende på hur man räknar Carl (som nog är lite liten för att ha ro till att sitta still) och det är träning under lek… Ett bra sätt för Amanda har i alla fall väldigt roligt i gruppen, och framförallt är det ju med hennes kära kompisar också.

Kursen, Engelska under Lek, anordnas i svenskklubbens lokaler och det är Caroline och Kristine från svenska skolan projektet som håller i den.

Men som sagt, idag har de haft lite dagisbaciller, jag och Carl har passat på att fika medan Amanda var på lektion. Carl har sovit några timmar under dagen också och nu har barnen lagt sig för natten, själva förbereder vi en god sallad med tapas och tzatziki och så blir det nog att titta på en film. Imorgon hoppas jag barnen kan gå på dagis igen, har en hel del jag ligger efter med men vi får väl se hur det blir för tyvärr börjar jag själv känna mig förkyld. Är bara jag kvar nu, Daniel låg i början av veckan, Carl nu och Amanda förra helgen. Trodde jag skulle slippa men frågan är om man gör det…

Tjingaling så länge.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s