Alla ska med

Söndag och trav igår. Våra vänner hade SOCRATES till start – som vann och därmed kvalade in till finalen nästa vecka. Barnen fick till deras stora glädje gå in i vinnarcirkeln, vi får fixa vinnartavlan sedan, det är ju våra vänner som vann och kul för barnen att vara med. Här kommer en sneak från gårdagens tävlingar och efterföljande segerfest i stallet.DSC_2399 DSC_2448 DSC_2457 DSC_2465 DSC_2549 DSC_2564 DSC_2653 DSC_2718 DSC_2725 DSC_2742 DSC_2746

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s