Bästa strandhaket

Eller nej, kanske inte, men vårt hak har blivit Dixies. Deras musslor med sås till är otroligt goda och billiga. DSC_2203 DSC_2204

Hur som helst, bloggen ligger lite nere för tillfället som ni märker. Är nog bara temporärt, jag har en hel del annat att jobba med, plugga och så bara en dator också. Därav den lite mindre bloggningen…

Idag var jag på fotokurs för duktiga fotografen Johan Siggesson. Kan nog lära mig en hel del av honom och kursen var nyttig. Har ju alldeles för dålig utrustning för att göra så mycket bättre än vad jag gör men ska i alla fall försöka. Förhoppningsvis blir det fler kurser och även workshops framöver.

Vi tittar även på resor framöver, vi blir kvar här i jul, troligen reser vi istället någon annanstans över nyår. En av mina mer sofistikerade drömmar är att resa och se på nyårskonserten i Wien, men jag vet inte om det går direktflyg från Malta dit. Hur som helst någonstans ska vi i alla fall… London eller Paris blir det väl annars kanske.

Ikväll blir det dock lugnt, Daniel går väl ut och tar en öl, jag ska fortsätta jobba med min hemsida. Tjingaling, ha det så länge.

En kommentar

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s