Valetta Science and Artfestival

I eftermiddags tog vi en eftermiddag/kväll i Valetta vilket alltid är lika trevligt. Den här helgen är det Valetta Science and Artfestival vilket jag tyckte var jättetrevligt och ungarna och Daniel skittråkigt. Hur som helst, det var en hel del experiment och olika företag och organisationer och även vissa skolor tror jag berättade om biologi, kemi, fysik och teknik. Det var även en teater för de minsta barnen där de fick se olika experiment inom fysiken på ett lättfattat sett. Underbart initiativ tycket jag och vi fick även en matlåda till barnen inne på utrikesdepartementet som var öppet för kvällen.

Käkade gjorde vi också… Har blivit en del specialrätter nu, igår käkade jag musslor på strandkrogen vilket faktiskt var riktigt gott och inte alls så dyrt som man skulle kunna föreställa sig, idag hittade vi en billig krog i valetta som erbjöd kanin så vi käkade det. Problemet med kanin är att det inte är så mycket kött på dem så man blir inte så mätt dessvärre.

Nåväl, hade en trevlig kväll… Inte riktigt överens med mitt nya objektiv ännu men det kommer nog.

art1 art2 art3 art4 art5 art6 art7 art8 art9 art10 art11 art12 art13 art14 art15 art16 art17

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s