Shopping idag

Idag blir det en shoppingdag. Barnen ska få nya skor, leksaker, Amanda ville han en scooter och Carl en bil. Själv ska jag få ett nytt, bättre objektiv vilket jag verkligen sett fram emot länge och en ny dator ska köpas in. Storshopping med andra ord. Jag ska titta på en billig undervattenskamera också, haha… Sedan får ni njuta av snorkling på bloggen också 🙂

Själv håller jag på att jobba med ett projekt inom Svenska Ridtravarförbundet, det sista riktiga (förutom tidningen som har blivit lite av en bebis) för min del. I mars avgår jag efter sex år i förbundsstyrelsen som har varit slitsamma men framförallt har jag träffat många oerhört goda vänner med ett otroligt engagemang…

Jag lär inte gå sysslolös, blir vi kvar på Malta lär det väl snart väljas en styrelsegrupp till den svenska skolan också, och med tanke på intresset att vara med i arbetsgruppen blir det väl högst troligt vi som sitter i gruppen…

Hur som helst. Nu blir det att åka The Point där vi börjar vår shoppingresa. Härligt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s