Lycklig tjej…

Amanda har tjatat om en egen scooter (eller T-board som hon säger, var hon nu fått det ifrån) sedan hon fick testa en bland de första veckorna vi var här. Idag köpte Daniel en till henne. Självklart en ROSA med BARBIE motiv på… Det är vår lilla tjej det 🙂

Nytt objektiv till mig blir imorgon, blir ett teleobjektiv. Ska bli jättekul att testa. Nu blir det dock sömn. Imorgon blir det lunch med Amandas bästa vän Ellie och hennes pappa (som nog är Daniels bästa vän so far här nere och även god vän till mig så klart) som åker till Sverige på fredag. De kommer tillbaka men det känns trist ändå, Amanda har verkligen blivit jättebästis med Ellie. Vet att många som läser bloggen som bor på Malta, de allra flesta av mina vänner skulle jag tippa på, vill någon luncha med oss är det kvart i tolv på Caras som gäller. Orkar inte gå in på facebook och uppdatera en gång till.

Trevlig kväll allihop.

DSC_0349 DSC_0350 DSC_0351 DSC_0352 DSC_0356

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s