Rånad av en jävla korkskalle…

Tog en tur till strandpromenaden alldeles nyss, satt ner på en bänk med en kaffe och väntade på det rätta fototillfället för att ta kort på barnen. Ser en kille komma gående, när han är en meter från mig tar han kameraväskan och springer. Vilken idiot. Vilken skam för den mänskliga rasen, stjäla från turister… Och – ärligt talat – vilken korkad idiot som stjäl från någon som har en kamera i handen redo och klar för fotografering… Hur tänker man då?

Jag är egentligen emot att lägga ut bilder och hänga ut folk, men det är knappast första gången det här fanskapet ger sig på turister i Sliema och Malta är en oerhört liten ö – jag har många svenskar som bor på Malta som jag vet läser bloggen. Beware of this man…

DSC_0343Nu hade jag ingenting i kameraväskan utöver nässprayen och som jag misstänkte var han inte intresserad av den utan jag hittade väskan i nästa soptunna. Men, Malta är en liten ö och någon av mina maltesiska vänner lär känna igen honom och kanske be han kamma sig och hitta ett jobb istället för att råna turister i Sliema.

 

2 kommentarer

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s