En off dag…

Man har sådana ibland – säkert ni också. Idag känns allt skit. Daniel ligger på 100 minus efter en kväll i paceville utan att tala om att han gick ut igår, skallen gör ont, migrän på g och inga migräntabletter hemma, jag är megatrött och är bara off.

Har varit med barnen på playdate hos kompisen Frida så barnen går det ingen nöd på. Det blev pannkakor till lunch och dans vid TV-spelen. Ska gå ut och simma ett tag tror jag så får Daniel ta barnen idag…

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s