Söndag på Malta…

På söndagar är det mesta stängt här. Tack vare våra nya svenska vänner igår hittade vi till ett café alldeles nedanför där vi bor där det är bra priser för att vara nära strandpromenaden, åt en stadig frukost där med toast och baguetter, två caramelfrappe och en stor flaska sparkling water och potatischips (!) för 20 euro.

Nu är vi hemma, som jag sa är det mesta stängt, därför valde vi att gå hem ett tag och så får vi väl gå ut igen ikväll. Tack och lov har vårat kvarters lilla minimarket öppet på söndagar i alla fall, åtminstone halva dagen…

DSC_0111 DSC_0113

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s