Slagna hjältar här nu…

Amanda och Daniel har hög feber och ligger däckade med ac inne på rummet för att hålla sig svala. Själv hittar jag inte till föreläsningarna på hemsidan så jag håller på för fullt att leta efter var sjutton man kan se dessa någonstans. Har redan missat två och även om jag säkert kan ta igen just det då jag är intresserad av ämnet känns det tråkigt att missa dem.

Har tydligen möjlighet till anställningsintervju i mitten av september då huvudkontoret på röda korset kommer och berättar om sin verksamhet och intervjuar de som vill ha en anställning hos dem. Nu är det nog inget jag hade tänkt mig, åtminstone inte än, men kanske när jag är färdig med examen vilket jag hoppas vara till nästa år, har annat på g just nu och vill gärna ha praktikterminen i ämnet innan jag funderar vidare på en framtid inom den branschen. Hur som helst verkar det intressant så efter nästa års praktiktermin kanske jag kan fundera på det.

Idag är det som sagt en lugn dag här. Fint väder ute dock, temperaturen ligger på stadiga 30 grader och solsken, kanske blir att bada lite med Carl sedan när jag har rett ut skolskiten 🙂

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s