Svärföräldrarna åkt hem…

lite tomt blev det. Igår var jag och Daniels mamma i Mdina igen, bevittnade ett bröllop med filmteam och massor av fotografer och sedan åkte vi hem igen. Tycker fortfarande Mdina är en fin stad. DSC_1023 DSC_1031 DSC_1038 DSC_1048 DSC_1055 DSC_1059

Nåväl, föräldrarna stack klockan 04 imorse. Idag beslutade vi oss för att ta det lugnt. Daniel är sjuk. Jag ville dock ut med barnen och Daniel ”kände sig plötsligt lite bättre” om  han fick sitta på en buss, så det bar av till södra delen av ön, till Marsascala, en liten stad med 10 000 invånare, tydligen maltesernas semesterparadis. Trevlig stad måste jag säga, även om vågorna slog höga. Daniel var dock inte frisk för nu är han liggandes igen…

DSC_0056 DSC_0058 DSC_0065 DSC_0069 DSC_0074 DSC_0080Blir med all säkerhet att åka tillbaka och ta bilder med frisk sambo och utan barn. Nu blir det sömn. Imorgon får jag väl gå ut med barnen själv för Daniel har hög feber på kvällen nu… Ha det.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s