Maltas busstrafik… Igen.. Mela, mela… hahaha.

Blir inte riktigt klok på bussarna. Idag har jag återigen haft en ”härlig” upplevelse med Maltas kollektivtrafik. Den är jättebra på alla sätt ska jag säga, förutom om man behöver passa tiden…

Haha… Svärföräldrarnas plan landade klockan tre. Jag har ju börjat bli rutinerad på det där med bussar så jag ställde mig på hållplatsen vid 12. Märk väl då att flygbussarna går två gånger i timmen. Eller ska göra i alla fall. Ingen buss kom varken vid 12, halv ett eller ett. KVART ÖVER ETT kom en buss. Vid Marsa Park and ride kom nästa överraskning då det var chaufförbyte och den nya chauffören inte hade ätit sin lunch klart. Där fick vi vänta tio minuter extra. Hahaha… Så här är det på Malta säger folk. Tur man inte skulle med ett flyg… Var på flygplatsen vid halv tre, deras flyg var dessutom lite för tidigt, så det blev bara en kvarts väntan på dem i alla fall. Haha, tur man var ute i god tid innan.

Svärföräldrarna hann knappt med planet heller… De visste ens att det fanns en liten skitflygplats som heter Göteborg City i Götet, utan de åkte till fel flygplats (!)… De hade precis stängt incheckningen när de kom till rätt flygplats, så det var på håret att de inte fick åka med, men de öppnade incheckningen för deras skull igen, haha, då är det ändå Ryan Air vi pratar om, men de var trevliga den här gången. Jag hade med all säkerhet missat planet och det verkade som att de inte var de enda som har tagit fel på flygplats heller, själv hade jag också åkt Landvetter. Lätt.

Vi har inte hunnit med så mycket ikväll. Ätit i Valetta, gått en sväng på strandpromenaden men thats it. Imorgon har vi möte med ett dagis, sedan blir det en tur till Gozo.

Tjingaling.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s