Oturs otur…

Svärföräldrarna och svägerskan kommer på måndag. Ser verkligen fram emot lite besök och kanske kanske kunna få lite lite egentid. Nu får vi dessvärre se om hela gänget följer med. Svägerskan ramlade av hästen igår eftermiddag och fick sy en del stygn i ansiktet. Det hade inte varit några problem men käken och tänderna hade blivit snea så idag opereras hon. Troligen blir hon väl inte med, och det kan jag förstå, får liksom inte så mycket ut av en vistelse här just nu om man inte får expandera ansiktet för solen.

Idag tog Daniel ut ungarna ett par timmar själv, jag behövde verkligen det kände jag. Är sliten som bara den nu, har aldrig gillat att gå hemma med barnen och nu behöver de verkligen ett vettigt dagis (nursery) att gå till. Vi har avtalat möte med ett som ska vara bra på tisdag. Vill inte vänta och se om svenska skolan kommer igång till nästa termin utan behöver få in barnen någonstans där de kan leka med andra barn och utvecklas… Hur som helst mötte jag upp Daniel vid stora lekparken, tack och lov att den finns i alla fall.

Mycket spring blev det, vi träffade den tyska familjen igen, Amanda kommer verkligen överens med Charlie, som fyraåringen heter…

DSC_0562 DSC_0563 DSC_0566 DSC_0567 DSC_0568 DSC_0576Sedan for vi till Valetta. Valetta kallas den döda staden. Eftersom det inte är så mycket liv i den. Jag tycker dock det är en trevlig stad, Daniel med. Vi har sagt att om vi investerar i något eget om något år ska vi försöka få tag i något i Valetta, enligt de mäklare vi har haft kontakt med är det lägre priser och mer för pengarna där, Sliema och St Julians är ju ganska dyrt att både hyra och köpa lägenhet i. Nåväl. Vi hamnade på en trevlig vinbar. Maten var inte lika bra men å andra sidan billig och vinet var fantastiskt med en riktig vinkällare nere i ett gammalt före detta fängelse.

DSC_0578 Solnedgång i vackra valetta, ovan och nedan.DSC_0581 Daniel och Manda vid utkiksplatsen…DSC_0589 DSC_0599 Valetta Hamn och Valetta udde sett från utsiktsplatsen… DSC_0601 …så var det det där med treåringen som inte kan se normal ut på bilderna…DSC_0604Rondellen vid bussterminalen i staden.
DSC_0607

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s