Ännu en dag som gått förbi…

 

 

 

image

 

Dagen började med regn och åska men nu är det fint igen. Temperaturen har gått ner till måttliga 32 grader, så inga malteser låg på stranden när vi var ute, det var väl för kallt, haha. Nåväl, första gången det regnade och åskade på fyra månader och första gången det regnade i Augusti sedan 2010 om jag förstått det rätt på inlägg på facebook. Välbehövligt med andra ord…

 

 

 

image

 

Vi gick mot St Julians idag, tittade lite på vattenpolo. Ena matchen var full av poliser, haha, undrar om det var en högriskmatch? Konstig sport det där måste jag säga, gillade inte att spela vattenpolo när jag gick i skolan och det såg inte så roligt ut nu heller.

image

image

 

Statyn utanför oss, föreställer en jordglob med texten (svenska) ”Vi har inte fått jorden från våra förfäder, vi lånar den från våra barn”. Vacker text va? Carl älskar att tvätta händerna i den.

image

 

Hittade en texmex restaurang med vettiga priser i kvarteren där vi bor. Den här tallriken nachos, nog för oss allihop, gick på 50 spänn. Helt ok. Nedan ett axplock av alla efterrätter på restauranten, alla såldes för 20 kronor styck ungefär. Dock, för en gångs skull kunde min karaktär säga nej…

 

image

 

Nu blir det läggdags för barnen. Tjingaling.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s