Blev en tung kväll igår…

Var först på lekparken med barnen innan jag drog därifrån och Daniel tog barnen och handlade. Kul playdate igen, känns så skönt att barnen har fått lite lekkamrater att leka med.

Jag drog sedan hem för att sitta i möte om svenska skolan, vi har en budget att arbeta efter nu och det känns bra, då har vi  nog tagit i i överkant lite också. Bra att ha någonting att börja med. Nu ska vi leta lokal och bidrag för att sedan försöka få till ett möte med skolministern på Malta. Det är ju semestertider nu så det tar väl säkert ett tag.

En fullpackad dag igår och jädrar vilken tung huvudvärk jag fick. Hade nog druckit för lite igår. Vaknade i natt med migrän, tack och lov gick det över tills jag vaknade men fortfarande tung i huvudet och trött, som jag alltid blir efter ett anfall. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt… Bada en stund kanske… Inte helt glad i att bada själv med båda barnen, men vad ska man göra i 39 graders värme? Man KAN ju inte göra så mycket annat på dagarna…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s