Tog klippstranden idag…

Mötte Daniel efter jobbet med barnen och lade oss efter klippstranden i Sliema. Den är fylld med små pooler så vi tänkte att det kunde passa Carl som är lite rädd i djupt vatten. Han var väl ändå inte helt övertygad om att det var en bra idé men vi hade trevligt i alla fall, tittade på fiskar och eremitkräftor.

Tyvärr verkar det som att strömmarna fört in maneter vid Sliema badstrand, flera som varnade oss och Daniel såg ett par så vi höll oss i lilla havsbadet.

Nyss hemkommen från arbetsgruppen för att starta upp den svenska skolan här på Malta, vi hoppas kunna starta upp åtminstone en förskola till våren beroende på intresse så vi ska träffas igen på måndag. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att ha barnen i den lokala skolan som jag bara hört gott om men har samtidigt svårt att se mig själv här om tio år, då känns det bättre att barnen har följt den svenska läroplanen eftersom svenska skolor finns över hela världen.  Ett givande möte och en bra dag. Imorgon åker vi nog till djurfarmen om jag får med mig båda barnen själv.

DSC_0458 DSC_0460 DSC_0463 DSC_0482 DSC_0490 DSC_0512

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s