Blev inget Bugibba idag heller..

Daniel glömde av tiden då de besökte en ny sandstrand idag som han gillade bättre. Sååå det får vänta. Kanske till imorgon om barnen orkar för då åker vi ändå förbi där då vi ska på spännande sharklab på dagen med Camilla och bästa ungarna.

Tog idag vägen förbi ett litet sicilianskt bageri som vi bor granne med, har inte varit där förut men fick tips om att det var ett av de mest personliga och bästa bagerierna på Malta. Och efter att ha köpt deras extremt goda chokladbakelse kan jag bara hålla med. Bakelserna får man inslagna på en bricka av guld och sedan är det bara att gå hem och njuta. Inte bra varken för min karaktär eller min vikt men men, jag får väl fortsätta äta melon och sallad istället för kvällsmat och röra mig mycket så kanske jag kan unna mig vinet och chokladbakelsen någon gång då och då.

Firar ikväll – fått fler beställningar på artiklar. Kanske kan bli riktigt bra det här och nu vore det väl fan om jag inte kan komma iväg på min drömresa till usa och få till fler artiklar därifrån??

Hör av mig imorgon när jag kommit hem från Sharklab.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s