Jippijay!!

Fick en dammsugare av landlorden idag. ”Jaha – och?” säger ni då. Här på Malta städar man inte med dammsugare. Faktum är att man knappt ens finner en dammsugare i butikerna och de som finns är riktigt dyra. Vi kan dock inte vara utan dammsugare så vi frågade hyresvärden var man kunde få tag i en. Det hade han ingen aning om, för han använde aldrig någon själv. Idag kom dock städerskan vi har en gång i veckan med en helt ny dammsugare från hyresvärden. Det är service det 🙂

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s