Kommer aldrig att vänja mig vid att folk dör…

…jag har svårt för döden. Man tror liksom inte att den egentligen ska komma innan den kommer. Och en dag – är den bara där… Jag tittade igenom dödsannonserna för gamla lokaltidningen ikväll och inser att det är flera människor som jag lärt känna väldigt väl både genom jobb och privat som bara på en månad har gått ifrån oss. En del undrar man vad som hände med, en del var väntat. En del blev en chock att läsa dödsannonsen om. Alla hade de en speciell plats i mitt hjärta, om än kanske aldrig så liten plats. Vila i frid kära Ni, Ni har alla berikat mitt liv på ett eller annat sätt. Och nu ska jag skynda att skicka mina utlovade vykort till mina gamla brukare, så de inte hinner falla ifrån innan…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s