Hambletonian imorgon…

Imorgon är det dags för årets stora travdag i amerikansk travsport… Hambletonian Stakes (heter det så, Isabelle?). Vi hade gärna velat se det, jag och framförallt Daniel, nu blev det dock Malta istället och det är ju lika bra det…

För de få jag har på bloggen som är travintresserade måste jag tipsa om min bekant Håkan Perssons sida som han slitit med på grund av sitt stora intresse för travet (har ligger bland annat bakom Stall Bredbyn tillsammans med sin fru Jenny och de har fina uppfödningar, bland annat Le Mat som vinner på V7 imorgon) där du även kan ladda ner program. Du hittar hemsidan HÄR.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s