Gourmanden i mig….

…älskar att bo på Malta. Har just ätit en fantastisk middag hemma bestående av den godaste salladen med den godaste fetaosten och soltorkade tomaterna jag någonsin ätit. Till det drack vi en flaska rödvin, vi fick tag i ett riktigt fint vin från Bordeaux för knappa 200 kronor, årgång 1994. Det finns inte att få tag på hemma på systembolaget, det närmaste man kan komma vinet från samma tillverkare kostar 1299 spänn och är nyare… DSC_0321 DSC_0322 DSC_0323

Hittade en svensk gammal favorit också… Även om jag för tillfället hellre tar en Corona eller en kall Woodpecker:

DSC_0319Annars har vi haft en lugn dag idag. Inte ens bad har vi lagt in, däremot en playdate med samma flicka och hennes föräldrar som förra gången. Även om flickan, som är lika gammal som Carl, inte är helt trygg med Amanda som lekt ganska hårt med sina favoriter Emma och Lukas, så verkar det som att barnen funnit varandra mer och mer. Och föräldrarna är supertrevliga också.

DSC_0318

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s