Festival i Balluta Bay…

Var nere en sväng på stan ikväll. Underbart liv. Vet inte varför de har festivaler men jag antar att det har med kyrkan att göra. Hela staden smyckas upp med vimplar och Jesusstatyer och det är fest, musik och sång. Jag tog med mig kameran ut eftersom jag skulle köpa lite nuggets, så här ser det ut ikväll:

DSC_0119 DSC_0122 DSC_0123 DSC_0124 DSC_0125 DSC_0126 DSC_0128 DSC_0129Negativt: En jävla massa smällar som väckt och gjort ungarna hysteriska och ett stort fyrverkeri. Här pratar vi om BOMBER, så alla de som har skotträdda hundar i Sverige och gnäller över nyår, påsk och valborg kan slänga sig i väggen, hundarna på Malta är det betydligt mer synd om… Det låter helt allvarligt som att det är mitt upp i ett bombanfall i ett krig och Amanda vaknade och var jätterädd så Daniel fick gå ut med henne för att titta på det. Annars ska det vara fantastiskt vackert.

 

2 kommentarer

  1. Lektion 1 om Malta hehe: På Malta har varje stad ett helgon. Det är dessa helgon som firas under hela sommaren, med pompa och ståt. Bomber precis som du säger och oftast övar de till och med under dagen…helt sinnes! 🙂 Men så är det, welcome to Malta!

    • Svenska hundägare (alltså inte de som bor på Malta) skulle DÖ om de hörde dessa smällare…. Mohahahah…. Jag tycker det är festligt, ungarna är dock lite rädda, men allvarligt, hur fixar djuren det? Hundar då framförallt?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s