Så här har vi det…

Alltså – lägenheten var över förväntan. Emma, vår mäklare, sa att den var jättefin men för oss var den ändå över förväntan. Stranden där vi badade första dagen och strandpromenaden ligger 50 meter bort och det ligger mitt emellan St Julians och Sliema, precis på gränsen. Hur som helst, jag är kanonnöjd i alla fall.

Vi använde ju oss av en mäklare, Relocate som de heter. Det blir lite dyrare men för vår del var det absolut värt det, definitivt att ha en svensk som dessutom har barn som vet vad som fungerar, dessutom har vi fått bra hjälp med ALLT vad gäller kontakt med hyresvärd, kontrakt och allt annat smått och gott, är tillräckligt mycket att tänka på ändå när man flyttar utomlands så det har verkligen varit en lättnad för oss att slippa tänka på det.. Det vi lärt oss av andra här på Malta är att kolla efter mögel då det lätt blir mögel, är lite svårt på sommaren då det är på vintern detta syns tydligast men i den här lägenheten är det inga problem att ha tvärdrag vilket underlättar betydligt för möglets skull. Den är större än vad den ser ut faktiskt. Vill ni komma och hälsa på gäller lite snus som hotellkostnad, inga större problem att tränga ihop sig tre-fyra personer till här…

Hur som helst, så här ser den ut:

Egen ingång med frukostterrass som hyresvärden kallade det:DSC_0007 Öppen planlösning med vardagsrum och kök:DSC_0008 Sett från andra hållet:DSC_0009 Lång korridor till sovrummen:DSC_0010 Badrummet:DSC_0011 Barnens rum:DSC_0012 Amanda är mycket stolt över sin garderob:DSC_0013 Mindre uteterass i barnens sovrum.DSC_0014 Duschen:DSC_0015 Extra utrymme…DSC_0016 Vårat sovrum:DSC_0017 Min garderob 🙂

DSC_0018

 

Antar att det här är hel normal standard för en lägenhet på Malta. I Sliema och St Julians är hyrorna lite dyrare enligt rykte och det finns otroligt mycket andra ställen som är vackert på Malta men jag är nöjd med både standard, hyra och läge…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s