Äntligen får vi vår lägenhet imorgon…

…klockan 08 ska vi träffa vår hyresvärd, få nycklar och göra klart hyran. Klockan 10 kommer internetbolaget och fixar bredband till oss och klockan 11 är vi ute från hotellet. Jag har googlat fel och det visade sig att vi ska bo på gränsen till St Julians vilket är toppen. Egentligen tycker jag norra delarna är trevligare att bo men tror det är bra att börja bo i dessa krokar då vi har nära till både svensk öppen förskola och andra svenskar om det är så… Har lekt på lekplatsen idag, oj vad Amanda tycker det är roligt (blå klänning med vita prickar på bilden). Nu blir det sova av, upp tidigt imorgon.

DSC_0001 DSC_0003

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s