Internet funkar si så där…

Bjuder på några bilder från gårdagens kvällspromenad. Gjorde en karikatyrteckning på Amanda och Carl och den blev bra. Idag har vi tagit turistbuss runt ön och badat i Golden Bay, jag skriver om det imorgon dock. Har fått stora brännblåsor av solen, så nu är jag under kortison behandling, trots frekvent användande av 50 solskyddsfaktor. Ungarna klarar dock solen bra… De har väl ärvt pappans pigment. Nåväl, nu blir det sömn, god natt.DSC_0271 DSC_0280 DSC_0287 DSC_0288

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s