Är skittrött idag…

…så det blir ingen blogg att räkna med. Tänkte skriva något på facebook men struntade i det, vad ska jag skriva liksom? Att vi har badat? Känns som att det är underförstått när det är 35 grader i luften och stekhett…

Vi tog bussen upp till norra sidan av ön idag, till Mellieha Bay, där det finns en sandstrand. Att åka buss på Malta är billigt, för en vuxen kostar det 2,60 euro, och har man maltesiskt ID vilket är nästan ett måste om man bor här kostar det 1,50 typ eller något mer och då får man åka hela dagen vart man vill och hur man vill. Ön är ju inte så stor och bussarna går överallt nästan så det är ett toppenbra sätt att se sig omkring.

Nåväl, stranden gjorde oss inte besvikna, trots att vi kom dit vid lunch var det inga problem att få solstolar (vilket känns som ett måste med småbarn) och vattnet var otroligt långgrunt och barnvänligt. Här finns också båtar, skotrar och bananbåtar att hyra så det blir definitivt att åka tillbaka snart igen.

Det gick också att köpa isvatten, haha, det behövs här kan jag säga.

På vägen hem tog vi en annan bussrutt hem, åkte förbi Bugibba eller vad det heter vilket verkade vara ett trevligt ställe. Då var barnen dock så trötta och griniga så det blev att åka hem direkt istället men jag tror Bugibba is the place to be när solen går ner.

Nu blir det dock sömn, svag uppdatering idag, ska försöka orka uppdatera mer imorgon. Ha det. 

Lånad bild på stranden, får ta bättre egna kort en annan dag.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s