Yey kom in :-)

På internationella relationer del två. 31-60 poäng. På distans då. Perfekt, siktar ju på att ta kandidatexamen i internationella relationer så det var kul att jag kom in på det… Det blir mycket att göra på Malta med start av tidning, plugg och jobb men det ordnar sig. Nästa fredag åker vi :-).

Har det bra här, igår var det nationshoppningar och Sveriges stora ryttarstjärnor, om man kan säga så, var med… Kul att se, men tycker nog mina travare är vackrare än deras hästar ;-). Nedan Rolf-Göran och Casall.

bengtsson

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s