Det blir flyg istället…

…för bil till Malta. Allt är bokat och klart, vi flyger från Köpenhamn med Norwegian som går direkt till Malta och bor på ett hotell mitt i smeten med bra standard den 19, sex nätter måste vi bo på hotell för lägenheten är inte inflyttningsbar förrän den 26e. Hur som helst, flyg plus hotell 0ch åtta väskor med 20 kg i varje gick på 9000 för oss, i jämförelse med bilen och att köra genom Europa, som hade hamnat på 35000 ungefär. Vi spar med andra ord en hel del pengar och 9000 kronor är ju inte så farligt…

Sjukt segt nu på nätet här nere, omöjligt att slänga upp bilder, så det får komma bildkavalkader senare. Klart är dock att jag inte har så stor koll på det här med ridsport, haha, har lyckats fånga flertalet storstjärnor på kort och inte insett det förrän efteråt…

Det har varit givande för förbundet så här långt i alla fall. Några medlemmar har trillat in och många har fått nys om oss. Vi har haft besökare från Skåne till Piteå. Kul. Hoppas de tar tag i det och blir medlemmar och är med på aktiviteter nu också…

Men nu ger jag upp med nätet, blir utkastad hela tiden. Skitdumt… Ha det så ska jag försöka uppdatera med bilder om inte mobilnätet också ligger nere.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s