Saknad efter en älskad vän…

Det går okej, har jobb hela dagarna och har goda vänner här på plats som hjälper mig komma på andra tankar och håller mig sysselsatt, men nätterna är långa, jag plågas av dåligt samvete, funderar på var min hund är nu, om han är arg, om han saknar mig.. Det var sista gången jag hade hund, ett sådant här beslut orkar jag ALDRIG ta igen :-/

*Saknar*

DSC_0406Dock – vi har det bra här. Det är strålande solsken och trevliga människor. De flesta tror säkert att vi är här och roar oss, så är det ju inte riktigt, vi är bara tre i montern och det tar att stå hela dagarna 09-19 kan jag lova, så mycket hästsport hinner man inte se faktiskt. För min del spelar det inte så stor roll, jag är ju inte superintresserad av unghästhoppning och dressyr men tänkte se lite av ponnytävlingarna i alla fall.

Gårdagskvällen fördrevs med sol och bad på stranden för att sedan åka in till Skanörs hamn och ta en fiskmiddag på en fiskrestaurant.

Amanda och Carl har fått sina hår avklippta och tilljämnade. Vi köpte ju en cykel till Amanda som hon älskar så de håller på att lära henne den nu, bra om vi kan få med den till Malta. Carl försökte också cykla men han är ju alldeles för liten än.

DSC_0390 DSC_0392 DSC_0393 DSC_0397Det är i alla fall tur att jag har en sådan fin familj. Snart är vi på väg mot nya äventyr… Det blir toppen.

Nu är klockan 09.35, idag är det bara kval för unghästarna i hoppning, ska smita iväg och titta lite trots mitt relativa ointresse. Vill se hur högt de hoppar med femåringarna. Mässan håller precis på att vakna till liv, känns som det är lite av en mellandag idag, ingen show och bara ett par unghästklasser. Annars tycker jag det varit bra drag i montern faktiskt under den första helgen… Kommer bilder i ett annat inlägg, nu ska jag jobba lite…

 

2 kommentarer

  1. Ja dessa nätter. I soffan framför tvn kan jag slumra. Men uppe i sängen, klarvaken å tankarna maler. Styrkekram!

    • Visst är det jobbigt. Du vet ju hur det är, en stor del av mitt hjärta försvann med Aslan. Och jag har så fruktansvärt dåligt samvete och är så otroligt ledsen att jag inte kunde ge min bästa vän det han behövde…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s