Dag 1 Falsterbo

Lite blandade bilder…

falsterbo1 Falsterbo2 falsterbo3 Falsterbo4 falsterbo5 framridningIdag har vi sett hästpolo – mer shopping – hundar – katter – hästhoppning och mycket annat. Vi har också haft flera besök i montern av personer som varit genuint intresserade av förbundet och som säkert kommer att bli medlemmar. Kanske både har igång distrikt Skåne, Blekinge och Småland efter den här veckan, vilket så klart är positivt… Men vi har ju en väldigt fin monter också. Imorgon kommer ATG ner för monterarbete, nu blir det sol och bad innan vi käkar ute ikväll…

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s