Underbar tripp till MALTA

Har haft en mycket givande tripp till ön som kanske blir vårt nya hem. Vi har redan bokat ny semester då Daniel ska med också för att kolla läget.

Nu är barnen inskrivna i den privata skolan, jag har kollat lite boenden, lärt känna massor av folk och tagit en hel del ”bra att ha” kontakter. Dessutom har det varit massor av hästsport. Jag skriver ett eget inlägg om det senare dock. Nu ska jag samla ihop mina intryck.

Det är stora kontraster, ena dagen körde vi travhästar i 25 graders värme i olivlundarna, andra dagen startade inte biljäveln på grund av kylan när vi står på Skavsta… Jag HATAR det svenska klimatet. Känns som det blir flytt alla gånger.

Kollade in mycket hur barnens lärare uttryckte sig med barnen och gillade vad jag såg. Gillade även promenadstråket mellan Sliema och St Julians och jag kan mycket väl tänka mig att bo där. Här är lite bilder:

DSC_0750 DSC_0758 DSC_0778 DSC_0783 DSC_0790 DSC_0808 DSC_0814 DSC_0821

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s