Kriterieauktion på g

Det brukar vara ett stående inslag för min del att resa till Sveriges största unghästauktion. Dock inte i år. Eftersom jag ska till Stockholm på kurs nästa helg, så får det räcka. Har dock hittat ett par – tre hästar som jag har en viss anknytning till och ska följa.

På fredagen går 165 Storm Cloud ut. Hennes mamma heter April Storm och är syster med våran StormProof. Hästen ser faktiskt ut som Stormproof också…

Katalognumret efter har också en mor jag haft en del med att göra, dels i jobb, dels för att en bekant äger henne. Saved By Palms mor heter Athena Sign, är efter Smokn Lantern och även denna ska bli kul att följa. En jättefin häst på bilderna i alla fall…

 

Nummer 313 sedan, som går ut på lördag, är en häst från Västerbo efter Quevert. Är tvungen att lägga in denna också eftersom vi har ett sto betäckt med honom. Så här ser Västerbo Brazilla ut:

Det säljs även några till efter Quevert, men tyvärr finns ingen bild på dessa. Ska dock bli intressant att följa utgången av auktionen. Ikväll börjar den med Select delen, inga personligt intressanta för mig där, men du kan följa resultatet via asvts hemsida. Där ska man även kunna se auktionen live. Ha det så skoj med den.

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s